Oikeudellinen tiedote

Tietosuojakäytäntö 23. toukokuuta 2018

 

Passion For Life Healthcare (UK) Limited (PFLH) pitää henkilötietojesi yksityisyyttä ja turvallisuutta ensiarvoisen tärkeänä asiana. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, miten me keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

 

Mitä henkilötietoja me keräämme?

 

Jos ostat sivustoltamme mitä tahansa tuotteita tai otat yhteyttä suoraan meihin tai johonkin jälleenmyyjistämme, voimme kerätä seuraavia tietoja:

 

  • Titteli
  • Etu- ja sukunimi
  • Sukupuoli
  • Osoite ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot
  • Terveyteen liittyviä tietoja.

 

Milloin keräämme henkilötietoja?

 

  • Ostaessasi sivustoltamme tuotteita
  • Tilatessasi uutiskirjeen sivustomme kautta
  • Ottaessasi meihin suoraan yhteyttä, joko online- tai offline-tilassa, antaessasi palautetta tuotteistamme
  • Antaessasi palautetta tuotteistamme jälleenmyyjiemme, mukaan lukien verkkokaupat, ja jakelijoidemme kautta.

 

Miten käytämme henkilötietoja?

 

  • Käsittelemme ja suoritamme sivustojemme kautta tehtyjä tilauksia.
  • Vastaamme kyselyihisi.
  • Otamme sinuun yhteyttä mikäli meidän on ilmoitettava sinulle sivustoltamme ostamiisi tuotteisiin liittyvistä vakavista terveysriskeistä, joiden vuoksi tuote on vedettävä takaisin Lääkinnällisiä laitteita koskevan direktiivin 93/42/EEC artiklan 10 kohdan 3.1 alakohdan 7 mukaisesti.
  • Dokumentoimme ja tutkimme tuotteistamme saatuja palautteita sekä valituksia. Meidän on tehtävä tämä Lääketieteellisen direktiivin 93/42/EEC artiklan 11, kohdan II, alakohdan 6 hallinnollisten määräysten mukaisesti.

 

Mikäli olet sallinut markkinointiviestinnän vastaanottamisen: -

 

  • Lähetämme sinulle uutiskirjeitä tuotteisiimme liittyvistä tiedoista.
  • Lähetämme sinulle kutsuja osallistumaan tuotteitamme koskeviin tutkimuksiin.

 

Kolmansien osapuolten sivustojen käyttö

 

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske seuraavia sovelluksia ja sivustoja. On tärkeää, että tutustut vierailemiesi sivustojen tietosuojakäytäntöihin.

 

  • Kolmansien osapuolten sivustoilta ostetut tuotteet
  • Yhteydenottaminen kolmannen osapuolen verkkopohjaisten yhteydenottovälineiden kautta
  • PFLH:n sivustolla olevat linkit muille kolmansien osapuolten sivustoille

 

Evästeet

 

Evästeet ovat sivuston luomaa dataa, jotka tallennetaan verkkoselaimeesi. Evästeet muistavat tietojasi aivan kuten ohjelmistosovelluksien luomat valintatiedostot. Vaikka evästeillä on monia toimintoja, niitä käytetään tavallisimmin kirjautumistietojen ja käyttäjäasetusten tallentamiseen. Lue lisätietoja evästekäytännöistämme. 

 

Tietojen säilytys

 

Käytämme ja säilytämme tietoja vain niin kauan kuin käyttötarkoitus sitä vaatii. Tietojen säilytysaika riippuu kyseessä olevista tiedoista, käyttötarkoituksesta sekä lakisääteisistä vaatimuksista.

 

Miten tietoja turvataan

 

PFLH käyttää suojattuja tietoverkkoja, jotka on suojattu alan standardinmukaisella palomuurilla sekä salasanasuojauksella. Käyttämämme turvatoimet estävät tietojen häviämisen, väärinkäytön ja muuttumisen.

 

Lukuun ottamatta jäljempänä mainittuja, ainoastaan valtuutetuilla työntekijöillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Olemme laatineet selkeät säännöt, kenellä on oikeus päästä käsiksi tietokantaan, joka tallentaa käyttäjien tietoja, tai palvelimelle, joka ylläpitää palveluitamme. Vaikka emme voi taata, että tietojen häviämisiä, väärinkäyttöjä tai muutoksia ei tapahdu, teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet estääksemme sen.

 

Tietojen jakaminen

 

PFLH ei myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille missään tarkoituksessa.

 

Voimme luovuttaa tietojasi kuitenkin seuraavissa tilanteissa: -

 

  • Voimme käyttää sivustollamme huolellisesti valittujen kolmansien osapuolten tukipalveluita, jolloin tällaiset osapuolet voivat saada käyttöoikeuden tietoihisi kyseisten palvelujen tarjoamiseksi. Vaadimme tällaisia tukipalveluita tarjoavia yrityksiä toteuttamaan samantasoista tietosuojaa kuin omamme.

 

  • Mikäli meillä on syytä uskoa, että tällaisten tietojen luovuttaminen on välttämätöntä tunnistamista, yhteydenottoa tai oikeustoimiin ryhtymistä varten sellaista henkilö vastaan, joka saattaa aiheuttaa vammoja sinulle tai itselleen, tai häiritä PFLH:n oikeuksia tai toimintaa, tämän sivuston muita käyttäjiä tai jotain muuta, joka voi kärsiä tällaisesta toiminnasta; tai

 

  • Mikäli meillä on syytä uskoa lain edellyttävän sitä, tai mikäli vastaamme lainvalvontaviranomaisten rikostutkintaan liittyviin pyyntöihin tai siviili- tai hallintoviranomaisten siviilikanteen hallinnolliseen tutkintaan liittyviin pyyntöihin; tai

 

  • Mikäli meidän on osoitettava noudattavamme Lääkinnällisiä laitteita koskevia laadunvalvontajärjestelmiä ja standardeja. Tässä tilanteessa voimme joutua luovuttamaan tietojasi tarkastuslaitoksen nimeämälle ulkopuoliselle tilintarkastajalle helpottaaksemme tuotteiden takaisinkutsua ja tuotevalvontaa.

 

  • Mikäli olet suostunut osallistumaan PFLH:n tutkimusohjelmaan, tietojasi voidaan luovuttaa PFLH:n nimeämälle kolmannen osapuolen organisaatiolle, joka tukee PFLH:n tutkimusohjelmaa. Osana palvelusopimustamme, vaadimme kolmannen osapuolen organisaatiota käyttämään ja suojaamaan tietoja PFLH:n tutkimusohjelman tavoitteiden mukaisesti.

 

Arkaluonteiset henkilötiedot

 

Tietosuojalaki ja Sähköisen viestinnän tietosuojadirektiivi määrittelevät arkaluonteiset henkilötiedot tiedoiksi rodusta tai etnisestä alkuperästä, poliittisista mielipiteistä, uskonnollisista vakaumuksista tai muista vastaavista uskomuksista, ammattiliitosta, fyysisestä tai henkisestä terveydestä, seksielämästä sekä rikossyytteistä, oikeudenkäynneistä tai tuomioista.

 

PFLH ei kerää tai säilytä muita arkaluonteisia henkilötietoja kuin niitä, jotka on kerätty valituksen, kyselyn, tuotepalautteen tai PFLH:n tutkimusohjelman yhteydessä.

 

Evästekäytäntö

 

Istuntoevästeet

 

Istuntoevästeet ovat väliaikaisia ja ne poistetaan kun verkkoselain suljetaan. Nämä evästeet sallivat käyttäjien tunnistamisen sivuston selaamisen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sivunvaihdot tai tuotevalinnat muistetaan sivulta sivulle. Yleisimmin tällaisia evästeitä käytetään verkkokaupoissa, jotka tallentavat ostokoriin lisäämäsi tuotteet. Ilman niitä kassa ei muista edellisten sivujen toimia, ja ostoskorisi pysyy tyhjänä.  

 

Pysyvät evästeet

 

Pysyvien evästeiden avulla sivusto voi ”muistaa” sinut vieraillessasi sivustolla uudelleen. Tämä mahdollistaa sivuston nopeamman ja kätevämmän käytön – usein sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai syöttää asetuksiasi uudelleen.

Pysyvät evästeet on suunniteltu tallentamaan tietoja pitkiksi ajoiksi. Jokaiseen evästeeseen luodaan vanhenemispäivä (joka voi olla muutamasta päivästä muutamaan vuoteen). Eväste poistetaan automaattisesti vanhenemispäivänä. Tämä tarkoittaa, että sivusto ei enää muista sinua tai asetuksiasi.

 

Miten käytämme evästeitä?

 

Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, kuten:

  • Varmistaaksemme asiakkaidemme turvallisuus (istuntoevästeet);
  • Mahdollistaaksemme sivuston tietyt toiminnot (istuntoevästeet); ja
  • Seurataksemme kävijöiden käyttäytymistä ja sivuston liikennettä (pysyvät evästeet).

Pysyvät evästeet auttavat meitä arvioimaan ja parantamaan verkkomarkkinoinnin kampanjoiden personointia. Ne keräävät anonyymiä sivustomme kävijöistä ja sivuston käytöstä. Näihin kuuluvat Google Analytics – evästeet, joita käytetään keräämään anonyymejä tietoja. Nämä evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten käyttäjät käyttävät sivustoamme. Sinun tulee sallia istuntoevästeet mikäli haluat käyttöoikeuden jollekin sivuston rekisteröidyille käyttäjille varattuun osioon. Istuntoevästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.

 

Miten evästeet estetään

 

Voit hyväksyä tai estää evästeet millä tahansa sivustolla selaimesi asetuksista.

Mikäli haluat lisätietoja evästeitä, niiden hallitsemisesta, estämisestä tai poistamisesta, vieraile osoitteessa http://www.aboutcookies.org. Tietyt kolmansien osapuolten mainostusverkostot, kuten Google, antavat käyttäjille mahdollisuuden muokata Internet-selainten asetuksia. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää tästä Googlen ominaisuudesta.

 

Mitä evästeitä käytämme

  

 

Evästeen nimi

Evästeen tarkoitus

 

Google Analytics (_ga, _gat, _gid, collect)

Kerää tietoja käyttäjän laitteesta ja käyttäytymisestä. Seuraa käyttäjää markkinointikanavien kautta. Nämä pysyvät evästeet vanhenevat 36 kuukauden kuluessa.

 

Cloudfare (cfduid)

Tunnistaa luotettavan verkkoliikenteen

 

WooCommerce (wc_fragments_#)

Seuraa ostoskorin täyttöä

 

Session Cookies (nämä alkavat kirjainyhdistelmällä wfvt_)

Sisältää tietoa yleisestä maantieteellisestä sijainnista, muistaa käyttäjän antamia tietoja, täyttää lomakekenttiä automaattisesti

AWSALB

Mahdollistaa erilaisten palveluiden aiheuttamien virheiden korjaamisen kuormituksen tasauksella, joten eväste tallentaa tiedon, mikä palvelinryhmä sinulla on käytössä:

 

Zopim (_zlcmid)

Näitä evästeitä hallinnoi Zopim, joka tarjoaa Live Chat – järjestelmämme. Tämän avulla käyttäjä voi keskustella selatessaan sivustomme eri sivuja.

 

Google AdWords (ads/ga-audiences, ads/user-lists/#)

Sitouttaa kävijöitä, jotka todennäköisesti jäävät asiakkaaksi verkkokäyttäytymisensä perusteella.

 

Google DoubleClick (IDE)

Raportoi käyttäjän toimia mainostajan mainoksen katselun tai klikkaamisen jälkeen mainoksen tehokkuuden mittaamiseksi.

 

YouTube (PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC)

Rekisteröi yksilölliset tunnisteet pitääkseen tilastoa, miten kävijät käyttävät sivustojen Youtube-videoita ja mitä videoita käyttäjä on katsellut. Arvioi käyttäjän siirtonopeutta sivustoilla, joissa on upotettuja Youtube-videoita.

 

WordFence (wordfence_verifiedHuman)

Varmistaa, onko käyttäjä robotti vai ihminen.

 

         

 

 

Ota meihin yhteyttä

 

Voit pyytää kopiota säilyttämistämme tiedoista tai peruuttaa suostumuksesi käyttää tietojasi suoriin markkinointitarkoituksiin ottamalla yhteyttä PFLH:n Tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteeseen dataprivacy@passionforlife.com

tai kirjeitse osoitteeseen

 

PFLH Data Protection Officer

Passion For Life Healthcare (UK) Ltd

Pioneer House

North Road

Ellesmere Port

CH65 1AD

UK

 

Sinun tulee myös tarjota tietoja, jotka auttavat meitä varmentamaan henkilöllisyytesi. Saatuamme kaikki tarvittavat tiedot, toimitamme tietosi 1 kuukauden kuluessa.

 

Tietosuojakäytännön muutokset

 

Tätä käytäntöä päivitetään ajoittain varmistaaksemme, että se pysyy ajan tasalla ja kuvastaa, miten ja miksi käytämme henkilötietojasi ja uusia lakisääteisiä vaatimuksia.


Jottasaisitparhaanmahdollisenkokemuksen, tälläverkkosivustollakäytetäänevästeitä. Jatkamallatämänsivustonkäyttämistä, se tarkoittaa, ettäsuostutkäyttämäänevästeitä. Lisätietojaevästeistäjaniidenpoistamisesta on osoitteessa Privacy and Cookie Policy.Jatka